Join the club!

Bedankt voor de interesse! Aanmelden voor de Creatieve middagen kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Een aantal praktische zaken op een rijtje:
  • U kan één losse creatieve bijeenkomst, een 5 lessenkaart of een 10 lessenkaart kopen.
  • U kunt contant betalen, betalen via een mobiel betaalverzoek of het bedrag overmaken naar bankrekening NL20KNAB0404201067, ten name van Vliegop!Atelier.
  • Uw betaling moet zijn ontvangen uiterlijk op de dag waarop de eerste bijeenkomst plaatsvindt en voorafgaande aan het aanvangstijdstip, behalve bij een proefles.
  • Wanneer u na een proefles een leskaart koopt, worden de kosten van de proefles in mindering gebracht op de factuur voor de eerste (betaalde) bijeenkomst.
  • Ondergetekende bevestigt kennis genomen te hebben van en akkoord te zijn met de privacyverklaring en algemene voorwaarden van Vliegop!Atelier.

Wil je je aanmelden voor een kinderfeestje? Gebruik dan het formulier voor kinderfeestjes »
Please enable javascript to use this contact form.
Ouder / verzorgerVoornaam *Achternaam *Geslacht *Relatie tot het kind (vader, moeder, verzorger, anders) *ContactgegevensE-mailadres *Vast telefoonnummerMobiel telefoonnummer (voor nood) *Adres + huisnummer *Postcode + woonplaats *IBAN (bankrekeningnummer) *Volledige initialen en achternaam waarop deze rekening is gesteld *Over het kindVoornaam *Achternaam *Geslacht *Geboortedatum (DD-MM-JJJJ) *Voor deelname aan bijeenkomsten belangrijke medische informatie van het kind *Eventuele aanvullende opmerkingenToestemmingUw kind mag op foto's die gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden (website, social media, flyers etc.)Uw kind mag mee op uitstapjes of mee naar ruimtes buiten het atelier (museums, Wilhelminapark etc.)De lessenkaartGewenste ingangsdatum (DD-MM-JJJJ) *Gewenst type lessenkaartAanmelden >