Kinderfeestjes

Creatief kinderfeestje tilburg

Heb jij een zoon of dochter die graag out of the box denkt? Heel creatief is? Dan ben jij bij Vliegop!Atelier aan het juiste adres! Ik organiseer feestjes waar je lekker met je handen bezig gaat zijn en iets mee naar huis neemt dat jijzelf hebt gemaakt.

De kinderfeestjes vinden plaats in mijn atelier. Er mag hier met verf gemorst worden. Hoe meer we vol zitten met glitters, verf en plak, hoe blijer ik word! Ook als ouder kan je jezelf weer even kind voelen en onbezorgd meedoen met de activiteit (pluspunt: je komt niet na een half jaar nog verdwaalde glitters of verfspatten tegen).

Door mijn pedagogische achtergrond, kan ik kinderen goed begeleiden in hun creatieve proces.
Mijn creatieve feestjes zijn niet alleen leuk. Ik vind het ook heel belangrijk om kinderen te zien groeien in hun zelfvertrouwen en ze echt het gevoel te geven dat ze zelf iets gecreëerd hebben.

Feestelijke activiteiten

 

Wonderland Tea

Stel dat je heel groot, of juist heel klein wordt als je iets eet waar 'eat me' op staat... hoe gaaf zou dat zijn?
Helaas kan ik dat niet regelen, maar ik neem je graag mee in de wondere wereld van Alice! Bij deze high tea zijn de theetjes warm, de taartjes zoet en laat je je verrassen door al het lekkers op de tafel. Alles is in de stijl van Alice in Wonderland en als creatieve activiteit gaan we een kop en schotel schilderen. Laat je fantasie het werk doen en maak er een wonderlijk kunstwerk van!

Jij als Superheld!

Altijd al willen weten hoe het is om superkrachten te hebben? Net als Spiderman te kunnen klimmen? Te kunnen vliegen als Superman? Of als Black Widow te kunnen vechten?

Je gaat jezelf als superheld op een groot vel maken! Met glitters, gekleurd papier, verf en verschillende materialen ga je stap voor stap je idee uitwerken. Je mag een element uitkiezen wat je uitvergroot gaat namaken. 
En voor de iets oudere kinderen is er de mogelijkheid om je eigen superhelden-stripverhaal maken. 

Wingardium Leviosa 

Hoe zou het zijn om te kunnen toveren? Om in een vliegende auto te stappen? Of om je eigen drankjes te maken en zo mensen te kunnen betoveren?

Het atelier wordt omgetoverd tot Zweinstein! En om te kunnen toveren gaan we onze eigen toverstok maken. We zetten ons magische brein aan het werk en bedenken de leukste, gekste of misschien wel slimste spreuk die we op een oud stuk perkament schrijven. 

Ben jij er klaar voor om in deze magische wereld te stappen? 

Plantenkriebels

Vindt jouw zoon/dochter het leuk om met de natuur bezig te zijn? Dan is dit hét kinderfeestje voor hem of haar! We gaan een terracotta pot versieren en vernissen. En als kers op de taart gaan we zelf zaadjes erin planten. Niet vergeten om thuis af en toe wat water te geven en zo van dichtbij te ervaren en zien hoe de plantjes gaan groeien.

Slijmfeestje

Hou je van vieze handen krijgen? Met dit feestje mag er lekker gekliederd worden! Schort aan en kneden maar. Om het slijm extra magische te maken mag je een kleurtje kiezen en strooien we er extra glitters doorheen, denk hierbij aan drakengroen en zeemeerminnenpaars.

We gaan ook nog een potje versieren, zo kan je extra lang genieten van je slijm! 

Beestenfeest

Wist je dat je van eierdozen hele leuke dieren kunt maken? Dit gaan we tijdens dit kinderfeestje ontdekken! We beginnen met het versieren van het schilderdoek. Hierbij gebruiken we lekker veel verf en glitters. Als de achtergrond af is, gaan we aan de slag met de eierdozen. Welke dieren zullen er tevoorschijn komen?

Pyjama Party

Hou je er van om lekker lang in je pyjama rond te lopen en dan feestelijk aan je ontbijt te zitten? Dat kan! We gaan een bordje en kopje beschilderen met vrolijke kleuren en het leuke is... je kan helemaal zelf bepalen wat je erop schildert! Dat kan je lievelingsdier zijn, een superheld, maar ook een confettifeest. Je bent vrij om te kiezen, als jij er maar vrolijk van wordt. En dit doen we allemaal in pyjama!

Kinderfeestje knutselen tilburg

Heb je via de foto’s misschien wel een andere creatieve activiteit voorbij zien komen die je tijdens het kinderfeestje zou willen doen? Of misschien heb je zelf wel een heel leuk en creatief idee? Laat het me weten want dan denk ik graag met je mee om dit naar een kinderfeestje om te buigen!
Kinderfeestje tilburg

Praktische informatie


Locatie:
 Veldhovenring 58
5041 BD, Tilburg
Het atelier zit op de eerste verdieping. Je mag aanbellen bij de witte voordeur.

Parkeren: Kan voor de deur.
Let op! Betaald parkeren.

Tijdsduur: 2,5-3 uur

Maximaal aantal kinderen: 10

Dagdeel kinderfeestje: zaterdag ochtend of middag. Wil je liever een andere dag dan mag je dat altijd aangeven en kan ik meedenken in wat mogelijk is. 

De vrijdagmiddag kan ook in overleg! 

Prijs: Het standaardtarief voor maximaal 6 kinderen is €120. Aanvullend bedrag per kind is €9,50. Dat is inclusief: zakje chips (naturel / paprika), etagère met een koekje en een snoepje en ranja (voor de ouders: thee / koffie).

High Tea of friet: Wil jij het feestje een speciale twist geven? Dan kan je kiezen voor een high tea. Dit sluit helemaal aan bij het thema en zal voor een extra leuk effect zorgen op de tafel. 

Maar wil jij toch liever de middag afsluiten met een lekker frietje & snack? Dan kan dat ook! Ik tover mijn creatieve tafel na het knutselen graag om tot een feestelijke eettafel. Tijdens de activiteit zal er genoeg lekkers op de tafel.

Friet & snack: €3,50 per kind.
High Tea: €5 per kindKinderfeestje boeken!