Kinderfeestjes

Creatief kinderfeestje tilburg

Heb jij een zoon of dochter die graag out of the box denkt? Heel creatief is? Dan ben jij bij Vliegop!Atelier aan het juiste adres! Ik organiseer feestjes waar je lekker met je handen bezig gaat zijn en iets mee naar huis neemt dat jijzelf hebt gemaakt.

De kinderfeestjes vinden plaats in mijn atelier. Er mag hier met verf gemorst worden. Hoe meer we vol zitten met glitters, verf en plak, hoe blijer ik word! Ook als ouder kan je jezelf weer even kind voelen en onbezorgd meedoen met de activiteit (pluspunt: je komt niet na een half jaar nog verdwaalde glitters of verfspatten tegen).

Door mijn pedagogische achtergrond, kan ik kinderen goed begeleiden in hun creatieve proces.
Mijn creatieve feestjes zijn niet alleen leuk. Ik vind het ook heel belangrijk om kinderen te zien groeien in hun zelfvertrouwen en ze echt het gevoel te geven dat ze zelf iets gecreëerd hebben.

Feestelijke activiteiten

 

Wonderland Tea

Stel dat je heel groot, of juist heel klein wordt als je iets eet waar 'eat me' op staat... hoe gaaf zou dat zijn?
Helaas kan ik dat niet regelen, maar ik neem je graag mee in de wondere wereld van Alice! 
Kop en schotel gaan we schilderen bij dit feestje. Laat je fantasie het werk doen en maak er een wonderlijk kunstwerk van!

Omdat bij Alice in Wonderland de Tea-Party een grote rol speelt, kan je bij dit feestje een speciale high tea erbij bestellen. Alles zal in de stijl van Alice zijn. Ik reken hier een speciale prijs voor (op te vragen bij interesse). 

*Wil je dit feestje maar liever met het thema sprookjes dan kan dit natuurlijk ook!

Jij als Superheld!

Altijd al willen weten hoe het is om superkrachten te hebben? Net als Spiderman te kunnen klimmen? Te kunnen vliegen als Superman? Of als Black Widow te kunnen vechten?

Dat kan! Nouja het kan bijna, want echt vliegen wordt moeilijk in het atelier maar je gaat wel je eigen Superhelden-Cape maken! Met textielverf/stiften gaan we onze eigen cape versieren. Vind je dit nog een beetje lastig, geen paniek, dan heb ik sjablonen om je op weg te helpen. Zo kan je in de huid kruipen van Batman of Captain America. Want wie droomt er stiekem niet van om een Superheld te zijn!

Wingardium Leviosa 

Hoe zou het zijn om te kunnen toveren? Om in een vliegende auto te stappen? Of om je eigen drankjes te maken en zo mensen te kunnen betoveren?

Het atelier wordt omgetoverd tot Zweinstein! En om te kunnen toveren gaan we onze eigen toverstok maken. We zetten ons magische brein aan het werk en bedenken de leukste, gekste of misschien wel slimste spreuk die we op een oud stuk perkament schrijven. 

Ben jij er klaar voor om in deze magische wereld te stappen? 

*Dit feestje kan ook in het thema feeën, tovenaars of heksen omgetoverd worden. 

Let there be.. Art!

Voel je dat er een Rembrandt of een Banksy in jouw verstopt zit? En zou je dat graag op een schilderij eruit willen laten komen?

Zoek dan niet verder want dan is dit jouw feestje!
Oke zit je er klaar voor? Dit gaan we doen: je krijgt de eerste letter van je naam in karton (3D) die je in de mooiste kleuren mag schilderen. Dan krijg je een schilderdoek waarop je mag maken wat je wil. Dit kan de ruimte zijn, de zee of misschien wil je wel spetteren met verf. Echt alles is mogelijk! Vervolgens plakken we de letter op het schilderdoek en gaan we het schilderij verder versieren. Zo ga je met jouw eigen kunst naar huis!

Slijmfeestje

Hou je van vieze handen krijgen? Met dit feestje mag er lekker gekliederd worden! Schort aan en kneden maar. Om het slijm extra magische te maken mag je een kleurtje kiezen en strooien we er extra glitters doorheen, denk hierbij aan drakengroen en zeemeerminnenpaars.

We gaan ook nog een potje versieren, zo kan je extra lang genieten van je slijm! 

Stoffen tas versieren

Hoe gaaf is het om je eigen tas te ontwerpen en hem overal te kunnen showen?!

Je gaat zelf aan de slag met het ontwerp. Zet je fantasie aan het werk en maak je zelfbedachte creatie op je tas. De opvulling mag je ook helemaal zelf bedenken of kan je met sjablonen maken. 

Met speciale verf en stiften maak je de tas kleurrijk en helemaal eigen! 

Pyjama Party

Hou je er van om lekker lang in je pyjama rond te lopen en dan feestelijk aan je ontbijt te zitten? Dat kan! We gaan een bordje en kopje beschilderen met vrolijke kleuren en het leuke is... je kan helemaal zelf bepalen wat je erop schildert! Dat kan je lievelingsdier zijn, een superheld, maar ook een confettifeest. Je bent vrij om te kiezen, als jij er maar vrolijk van wordt. En dit doen we allemaal in pyjama!

Kinderfeestje knutselen tilburg

Heb je via de foto’s misschien wel een andere creatieve activiteit voorbij zien komen die je tijdens het kinderfeestje zou willen doen? Of misschien heb je zelf wel een heel leuk en creatief idee? Laat het me weten want dan denk ik graag met je mee om dit naar een kinderfeestje om te buigen!

En mocht je nu een feestje wel heel leuk vinden maar het thema niet zo, laat me dit dan ook weten! Er is veel mogelijk en ik denk graag mee in een passend thema. 
Kinderfeestje tilburg

Praktische informatie


Locatie:
 Veldhovenring 58
5041 BD, Tilburg
Het atelier zit op de eerste verdieping. Je mag aanbellen bij de witte voordeur.

Parkeren: kan voor de deur.
Let op! Betaald parkeren.

Tijdsduur: 2,5-3 uur

Maximaal aantal kinderen: 10

Dagdeel kinderfeestje: zaterdagochtend of middag. De vrijdagmiddag kan ook in overleg.

Wil je liever een andere dag dan mag je dat altijd aangeven en kan ik meedenken in wat mogelijk is. 

Prijs: Wonderland tea  €175 (met high tea, speciale prijs)
Jij als Superheld!  €160
Wingardium Leviosa  €150
Let there be... Art!  €175
Slijmfeestje  €170
Stoffen tas versieren  €160
Pyjama party  €160

De prijzen die hierboven staan zijn het standaardtarief voor 6 kinderen. Aanvullend bedrag per kind is €9,50. Dat is inclusief: zakje chips (naturel / paprika), etagère met koekjes en snoepjes en ranja (voor de ouders: thee / fris).

High Tea: Wil jij het feestje een speciale twist geven? Dan kan je kiezen voor een high tea!  Bij deze high tea zijn de theetjes warm, de taartjes zoet en laat je je verrassen door al het lekkers (zoet en hartig) op de tafel. 
*Chips vervalt bij de high tea.

High Tea: €8,50 per kind
Mini High Tea: €4,50 per kind
Please enable javascript to use this contact form.

Aanmelden

Versturen >