Het Atelier

Elke woensdag en vrijdag, behalve in de schoolvakanties, is er bij Vliegop!Atelier een creatieve activiteit. Er zal steeds een nieuw thema aan bod komen en daaromheen gaan we iets maken. Dit thema houd ik meestal twee weken aan, maar het kan voorkomen dat het soms langer duurt. In de schoolvakanties heb ik een speciaal programma met andere prijzen. Volg me op Instagram of facebook voor het meest actuele nieuws, leuke weetjes en meer.

We gaan aan de slag met schilderspullen, klei, karton en nog veel meer mooie spullen. Ik hou ervan om veel verschillende materialen te gebruiken. Ook sta ik heel erg open voor leuke ideeën van de kinderen. Ik heb dan wel een thema en activiteit bedacht, maar als jouw kind daar wat extra ideeën bij heeft, ga ik zeker kijken of we dat kunnen uitvoeren.

In de toekomst wordt het aanbod nog diverser. Ik wil graag verschillende soorten creatieve workshops gaan aanbieden die gegeven worden door specialisten in hun vakgebied.

Praktische informatie


Tijd
: Woensdag:13.30-15.30 (inloop vanaf 13.25)
         Vrijdag:    15.00-17.00 (inloop vanaf 14.55)

Waar: Veldhovenring 58
5041 BD, Tilburg
Het atelier zit op de eerste verdieping. Je mag aanbellen bij de witte voordeur. 

Parkeren: Kan voor de deur.
Let op! Betaald parkeren.

Aantal kinderen: Maximaal 8. Bij voorkeur vooraf aanmelden. Dan weet je zeker of er plek is en hoef ik niemand teleur te stellen. Last Minute zin om te knutselen? Stuur me een berichtje of bel me op, dan kan ik je meteen laten weten of er nog plek is.

Wanneer: de kinderen zijn elke woensdag en één a twee vrijdagen (in de maand) welkom, tijdens de schoolweken. In vakanties zijn er geen creatieve lessen maar probeer ik regelmatig een uitstapje te organiseren en dan is de lessenkaart niet geldig. Kan jouw kind een keer niet, geen probleem! Je kan zelf kiezen wanneer hij/zij langs komt. Het zijn dezelfde creatieve activiteiten op beide dagen.

Dit zijn de woensdagen en vrijdagen van 2024/2025 waarop het atelier gesloten is:

7, 14, 23 februari 
5, 17, 24, 26 april
3 mei 
19, 21 juni
5, 10, 12, 17, 19, 24, 26, 31 juli
2, 7, 9, 14, 16 augustus

De rest komt eind van de zomervakantie online.

Let op! Belangrijk:
20, 22, 27 en 29 november vervallen de gewone knutselmiddagen en kan je een surprise voor school komen maken in het atelier. Hier worden nog meer datums aan vastgeplakt!
2020 07 21 112739 1

Prijzen


Bij Vliegop!Atelier wordt er gewerkt met leskaarten. Bij aanwezigheid op woensdag/vrijdag, krijg je een stempel. Zo kunnen we goed bijhouden wanneer jouw kind is geweest. Simpel, duidelijk en leuk voor het kind.

Proefles: € 7,50
Losse les: € 15
5-strippenkaart: € 70 
10-strippenkaart: € 130 

Afrekenen gaat via een betaalverzoek.

Voordelen van de strippenkaart

De strippenkaart staat niet op naam, dus deze kan gedeeld worden met broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje. Zo kunnen de kinderen samen knutselen. Koop je na de proefles een strippenkaart, dan betaal je niks voor de proefles. Reserveren wordt aangeraden want vol=vol. Kinderen met een strippenkaart krijgen voorrang. Bij het kopen van een strippenkaart ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je voor losse lessen kiest. De strippenkaarten zijn 4 of 6 maanden geldig. Kan jouw kind een keer niet, is dat dus geen probleem.

Inbegrepen bij de les; drinken, iets lekkers te eten en een middag gegarandeerd plezier!
Please enable javascript to use this contact form.

Aanmelden

Versturen >